Over Hercules

In Nederland wordt 15% van het sociale vastgoed in ons vastgoedverhuuradministratie (ERP) Wocas geregistreerd. Samen met klanten automatiseren wij primaire processen met als doel snelle en effectieve bedrijfsvoering om huurders zo goed mogelijk te bedienen: nu en in de toekomst.

Continu positief blijven verrassen

Hercules Social Housing B.V. (Hercules) en haar rechtsvoorgangers levert al meer dan 25 jaar software aan woningcorporaties. Als software organisatie zijn we gespecialiseerd in woningcorporaties en studentenhuisvesters. Wij blijven ons focussen op deze sector en willen de maximale toegevoegde waarde leveren voor deze organisaties en haar huurders en bovenal continu positief blijven verrassen.

Hercules Software is sinds 2019 onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), een toonaangevende onderneming voor business solutions met een buy and hold strategie.

Dankzij TSS hebben wij de slagkracht, expertise en continuïteit waar onze klanten naar op zoek zijn. Hoe dit tot uiting komt? Dat komen wij u graag vertellen, onze experts staan voor u klaar!

Onze kernwaarden

Flexibel

Toegankelijk

Samen

Hercules is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd