Het nieuwe jaar is begonnen en het hele team is er klaar voor om het tweede jaar onder de naam Hercules in te gaan. Bij Hercules heb jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Wij zijn op zoek naar medewerkers die durven te vragen, zelfstandig en autonoom kunnen werken zonder het bedrijfs- of klantbelang uit het oog te verliezen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je krijgt hier hulp bij van collega’s of vanuit een professioneel programma. Spreekt dit jou aan en wil jij ook zo graag onderdeel uitmaken van Hercules? Wij hebben een aantal vacatures open staan!

Mogelijkheden binnen Hercules

Implementatie Consultant

Ben jij een ervaren implementatie consultant en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als implementatie consultant richt je de software in en help je deze klanten bij het dagelijks gebruik van de software.

Junior Implementatie Consultant Trainee

Je hebt succesvol je HBO/WO-opleiding afgerond met eventueel enige werkervaring en je wilt jouw ambitie inzetten ten behoeve van toonaangevende woningcorporaties in Nederland.

Customer Support Consultant

Als Customer Support Consultant bied je klanten ondersteuning op onze applicaties en onderhoud je contacten met functioneel (applicatie)beheerders.

Trainee

Jonge academici die het verschil kunnen maken. Als Trainee kun jij op diverse plekken in de organisatie snel verantwoordelijkheid pakken.

Agile Tester

Ben jij een gedreven tester met ambitie die zich wil ontwikkelen in software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters? Dan past Hercules perfect bij jou!

Afstudeerstage Hercules

Ben jij een gedreven student, leergierig en ondernemend? Vind je het leuk om onderzoek te doen naar productbeleid in het softwarelandschap van de woningcorporatie? Kom afstuderen bij Hercules!

Over Hercules

Hercules blinkt uit in procesoptimalisatie op maat. Dit doen wij met onze bewezen software namelijk; de ERP-oplossing ‘Wocas’. Hercules levert Wocas aan woningcorporaties en studentenhuisvesters in Nederland en op Curacao. Wocas stelt deze woningcorporaties en studentenhuisvesters in staat om hun ‘day to day business’ op een efficiënte manier te regelen. Samen met klanten automatiseren wij primaire processen met als doel snelle en effectieve bedrijfsvoering om huurders zo goed mogelijk te bedienen.

Vandaag de dag wordt meer dan 15% van het sociale vastgoed in Nederland in Wocas geregistreerd. Er vinden dagelijks duizenden transacties plaats waarbij de huurder indirect of direct betrokken is. Denk hierbij aan de incasso van de maandelijkse huur, reparaties of verhuizingen.

We koppelen daarnaast met derde partijen waarbij gegevens rondom vastgoed en huurder worden uitgewisseld. Dit is bijvoorbeeld een koppeling tussen ons systeem en een huurderportaal. Deze omstandigheden gezamenlijk vormen een interessant ICT-landschap waarbij klant en leverancier nauw samenwerken om nu en in de toekomst de klant te kunnen voorzien in een immer veranderende markt.

Hercules Software is sinds 2019 onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), een toonaangevende onderneming voor business solutions met een buy and hold strategie. Dankzij TSS hebben wij de slagkracht, expertise en continuïteit waar onze klanten naar op zoek zijn.