Een frisse wind waait door de gangen bij Hercules. Na de start van Hercules begin 2019 zijn de ambities niet onder stoelen of banken geschoven. Alle doelstellingen in de eerste 6 maanden werden bereikt en de roadmap is samen met klanten tot stand gekomen. De eerste mijlpaal is met glans behaald. De WocasConnector fase 1 is voor de deadline opgeleverd en beschikbaar voor haar klanten.

Annemarie Thomasse, manager R&D van Hercules, weet waar het succes van het nieuwe Hercules zit: “Het voordeel van een sterke samenwerking met onze klanten is dat we precies doen wat nodig is, dit maakt werken effectief en samen met de efficiencyslagen die wij hebben gemaakt worden resultaten sneller zichtbaar”. De ruime ervaring uit het verleden van Annemarie om producten te optimaliseren zijn merkbaar, maar Annemarie wijst op een andere belangrijk punt: “Het team ontwikkelaars van Wocas is ontzettend sterk. Ze beschikken over ruime ervaring, veel creativiteit en een absolute drive om het goed te doen voor de klant”.

De WocasConnector stelt klanten in staat om Wocas nog beter als absolute bron voor huurder- en vastgoedinformatie van haar applicatielandschap in te zetten. De wens om deze stap te zetten was groot bij corporaties en stond met stip op één bij het definiëren van de roadmap. Het past ook bij Hercules waarbij volop wordt ingezet op het verbeteren van de continuïteit van Wocas. Annemarie: “Maar laten we niet vergeten wat voor krachtige software eigenlijk beschikbaar is, zo is ook WocasOnline essentieel in de verdere doorontwikkeling, ook hier hebben wij stevige stappen in gezet in het eerste jaar van Hercules”.

De komende maanden worden de volgende fases samen met klanten gedefinieerd en uitgerold.