Customer Support Consultant

Als lid van ons Support team sta je klanten te woord en behandel je meldingen die zijn binnengekomen op ons elektronisch klantenportaal. De verscheidenheid in meldingen zorgt ervoor dat je all-round kennis krijgt van onze applicaties. Als support consultant ben jij de spil in het web om woningcorporaties en studentenhuisvesters van vakkundig advies te kunnen voorzien!

Herken jij jezelf in de onderstaande eigenschappen?

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent geïnteresseerd in software;
  • Je houdt van puzzelen;
  • Je vindt het leuk om in een team te werken.

Pré’s zijn:

  • Kennis van of ervaring met woningcorporaties;
  • Kennis van of ervaring met SQL.

Over Hercules

Hercules biedt jarenlang het veelzijdige softwarepakket Wocas. Dit ERP-systeem voorziet in de basisbehoeften van woningcorporaties voor onderwerpen zoals vastgoedadministratie, verhuur van woningen en ondersteuning bij door de klant te bepalen processen.

Wij vinden het leuk om ons softwarepakket passend te maken voor al onze klanten. Dit succes hebben wij behaald met onze software bij studentenhuisvesters en woningcorporaties in Nederland, maar ook op Curaçao! Wocas biedt een solide basis waarop de woningcorporatie kan bouwen. Hier helpen wij ze graag bij. Zo kun je Wocas koppelen met externe software en kun je WocasOnline bijvoorbeeld gebruiken voor inspecties bij de huurder thuis.

Bij Hercules bieden wij een collegiale werksfeer en prettige werkomgeving waar plezier in het werk als een belangrijke waarde wordt gezien. Daarbij creëren wij een omgeving waarin je volop aan jouw carrière kan werken. Aansluitend bieden wij een concurrerend, transparant en modern arbeidsvoorwaardenpakket met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hercules is een dochteronderneming van Total Specific Solutions. Dit biedt goede mogelijkheden en perspectief voor je eigen ontwikkeling. TSS stuurt op de ontwikkeling van haar mensen en biedt daarom doorgroeimogelijkheden en trainingen via de TSS Academy. Vraag onze Managing Director eens het pad wat hij heeft afgelegd in zijn persoonlijke ontwikkeling!

Ben jij wie wij zoeken?

Zie jij jezelf bij ons in het team werken? Solliciteer dan direct! Stuur jouw CV en motivatie naar Peter Bos via peter.bos@herculessoftware.nl